ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Allergia keverék cseppek – 50ml
Allergia keverék cseppek – 50ml
2 800 Ft

Allergia keverék cseppek – 50ml

Allergia csepp: 

Összetevői:  parlagfű, echinacea, ökörfarkkóró, 40 % alkohol, desztillált víz. Naponta 2*20 cseppet érdemes alkalmazni, bármilyen folyadékban étkezés előtt.

Szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok és a környezetünkben lévő szennyeződések sokszor az immunrendszer téves reakcióit váltják ki. Ez a csepp segíthet az immunválasz kiegyensúlyozásában.

A leggyakoribb allergiát a   p.arlagfű váltja ki. Tinktúránk alapjaként ezt a növényt választottuk. A csepp rendszeres használatával az  immunrendszert hozzászoktatjuk a p.arlagfűhöz. Kialakult allergia esetén is alkalmazható. Ilyenkor lökésterápiaként, óránként bevehetjük a 20 cseppet, amíg nem mérséklődnek a tünetek.

Az Echinacea vagy bíbor kasvirág az immunrendszer egyik támogatója, mérsékli a tévesen adott immunválaszokat. Az allergiás tünetek többnyire heves nyálkareakciókkal járnak.

Az ökörfarkkóró  tudja csökkenteni a köhögést, orrváladékozást, szemkönnyezést. A testben felgyülemlett váladékokat oldja

Áldott állapotban és szoptatás  idején nem használható. Gyermekeknek 3*5-10 csepp mennyiségben körültekintően adható. Vitaminokkal együtt szedhető. Más gyógynövényekkel egyidőben használni nem javasoljuk.

Rendelhető
2 800 Ft
Adatok
Cikkszám
Allergia-keverek-cseppek-50ml
Tömeg
120 g/db