ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Szörpök - Szirupok

A pitypangról- gyermekláncfűről  a keserű íz jut eszünkbe, szörpjét megkóstolva meglepődünk mézes illatától és ízétől.  Ugyanakkor  a gyomor és epeműködés serkentő tulajdonságát szörp és szirup formájában a keserű íz nélkül is élvezhetjük.

Rendelhető
800 Ft

Magas vitamin-, ásványi anyag tartalma segíthet a tavaszi vagy egyéb fáradság legyőzésében, vitalitásunk visszaállításában. Szörpként folyamatosan ihatjuk, egészséges mindennapjaink része lehet. Anyagcsere fokozó hatású, vértisztító és vizelethajtó , amennyiben szirupként töményen használjuk.

Rendelhető
800 Ft

Kedvelt íz a levendula, gyönyörű lilás színe is különleges. Vízzel hígítva nyugtató és lazító, valamint enyhe fertőtlenítő hatását élvezhetjük. Szirupként már enyhe fájdalomcsillapításra és alvás elősegítésére is használhatjuk.

Rendelhető
800 Ft

A nyár legjobb frissítője, kellemes hűsítő hatással rendelkezik. Serkenti az agyműködést és a gyomor működését. Puffadásra, teltségérzetre, enyhe epe problémákra gyors és finom megoldás.

Rendelhető
800 Ft

A nyár egyik legkedveltebb íze. Vízzel felengedve, kellemes nyári hűsítő limonádét keverhetünk a szörpből. Enyhe nyugtató hatását és  immunerősítő képességét a  finom ital formájában is kifejti . Töményen, szirup formájában a gyorsabb emésztést serkenthetjük vele.

Rendelhető
800 Ft

Jellegzetes ízű és nagyon finom szörp. Már kis mennyiségben is élénkít, stresszoldó, védi az immunrendszert. Javítja a memóriát a rozmaring rendszeres fogyasztása. Gyomorműködésünkre is serkentőleg hat, a rozmaring   minden szinten a  vitalitásunkat erősíti.

Rendelhető
800 Ft

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
800 Ft

Finom orgona illata a szörpön is érződik. Őseink az orgonát is gyógynövényként tartották számon. Megfázás esetén izzasztásra, lázcsillapításra, valamint köhögésre használták. Az angyalok italának nevezték kedvesen.

Nincs raktáron
800 Ft
Nincs raktáron

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
800 Ft

JA gyönyörű rózsa szirmaiból készült kellemes illatú és ízű ital különlegesség. A rózsa a szépség, az öröm és jókedv , valamint a romantika virága. Szörpje és szirupja is ezt az életérzést képviseli. Megnyugtat, ellazít, összhangot teremt szívünk és elménk között.

Rendelhető
800 Ft

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
800 Ft

Az akácvirág kedvezően hat a gyomorsav túltengés esetén. Vízzel hígítva, egész nap elkortyolgatva szabályozza a savtermelést, kellemes íze felfrissít.  Meghűlés estén a köhögés csillapítására használhatjuk, tömény szirup formában.

Rendelhető
800 Ft

Legismertebb tulajdonsága a nyugtató, pihentető alvás segítése. Ideges szívpanaszokra, túlzott feszültségre kiváló választás.  Szörp és szirup formájában is használható. Szörpként egész nap elkortyolva, kellemes citromos íze frissítő és nyugtató, míg esti szirupként kellemes alvást biztosít.

Rendelhető
800 Ft