ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Bazsalikom szörp
Bazsalikom szörp
900 Ft

Bazsalikom szörp

Vegyszermentesen termelt vagy gyűjtött gyógynövényből készült kézműves termék. Cukrot tartalmaz. Tartósítószer és citromsav nincs benne.

Hidegen üdítőnek, melegen teának ajánljuk.

Bazsalikom:Húgyúti betegség, felfázás, vese problémák esetén a bazsalikom teája melegíti a lehűlt veséket, fertőtleníti, megtisztítja a teljes vizeletkiválasztási rendszert, általánosan élénkítőleg hat a mellékvesékre, működésüket fokozza, erősíti a veseműködést. A teljes altestre melegítő hatású.
Gazdag alapvető tápanyagokban, ásványi anyagokban és vitaminokban, mégpedig úgy, hogy kalóriatartalma alacsony, ezért legyengült szervezetek erősítésére, tavaszi fáradtság leküzdésére, diéták, egyoldalú táplálkozás kiegészítésére ideális. A köhögési ingert csillapítja.
Nyugtatja, kisimítja az idegeket, oldja a görcsöket, ezért a stresszes állapotok megelőzésében, kezelésében is segítségünkre lehet.

Szörpként kicsir furcsán hangzik, de érdemes megkóstolni. Egy különleges, karakteres ízt kapunk, ami a legtöbb embernek ízlik. Nagyon jó koktélalapnak is, vodkával, fehérborral. 

Egyéb kiszerelések a "Változatok" menűpontban.

Raktáron
900 Ft
Adatok
Cikkszám
Bazsalikom-szorp
Tömeg
1,4 kg/db