ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

SZÖRPÖK - SZIRUPOK

15termék

Az akácvirág kedvezően hat a gyomorsav túltengés esetén. Vízzel hígítva, egész nap elkortyolgatva szabályozza a savtermelést, kellemes íze felfrissít.  Meghűlés estén a köhögés csillapítására használhatjuk, tömény szirup formában.

Rendelhető
800 Ft

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
800 Ft

A nyár egyik legkedveltebb íze. Vízzel felengedve, kellemes nyári hűsítő limonádét keverhetünk a szörpből. Enyhe nyugtató hatását és  immunerősítő képességét a  finom ital formájában is kifejti . Töményen, szirup formájában a gyorsabb emésztést serkenthetjük vele.

Rendelhető
800 Ft

Legismertebb tulajdonsága a nyugtató, pihentető alvás segítése. Ideges szívpanaszokra, túlzott feszültségre kiváló választás.  Szörp és szirup formájában is használható. Szörpként egész nap elkortyolva, kellemes citromos íze frissítő és nyugtató, míg esti szirupként kellemes alvást biztosít.

Rendelhető
800 Ft

Magas vitamin-, ásványi anyag tartalma segíthet a tavaszi vagy egyéb fáradság legyőzésében, vitalitásunk visszaállításában. Szörpként folyamatosan ihatjuk, egészséges mindennapjaink része lehet. Anyagcsere fokozó hatású, vértisztító és vizelethajtó , amennyiben szirupként töményen használjuk.

Rendelhető
800 Ft

Kedvelt íz a levendula, gyönyörű lilás színe is különleges. Vízzel hígítva nyugtató és lazító, valamint enyhe fertőtlenítő hatását élvezhetjük. Szirupként már enyhe fájdalomcsillapításra és alvás elősegítésére is használhatjuk.

Rendelhető
800 Ft

A nyár legjobb frissítője, kellemes hűsítő hatással rendelkezik. Serkenti az agyműködést és a gyomor működését. Puffadásra, teltségérzetre, enyhe epe problémákra gyors és finom megoldás.

Rendelhető
800 Ft
ÚJ

Feltöltés alatt...

Rendelhető
1 200 Ft
ÚJ

Feltöltés alatt...

Rendelhető
1 200 Ft

Finom orgona illata a szörpön is érződik. Őseink az orgonát is gyógynövényként tartották számon. Megfázás esetén izzasztásra, lázcsillapításra, valamint köhögésre használták. Az angyalok italának nevezték kedvesen.

Nincs raktáron
800 Ft
Nincs raktáron

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
800 Ft

A pitypangról- gyermekláncfűről  a keserű íz jut eszünkbe, szörpjét megkóstolva meglepődünk mézes illatától és ízétől.  Ugyanakkor  a gyomor és epeműködés serkentő tulajdonságát szörp és szirup formájában a keserű íz nélkül is élvezhetjük.

Rendelhető
800 Ft