ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Belső takarítás csomag
Belső takarítás csomag
10 500 Ft

Belső takarítás csomag

Belső takarítás csomag:Ezt a csomagot elsősorban azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják emésztési rendszerük időnkénti kitisztítását. Civilizációs betegségeink alapja a nem megfelelő táplálkozás, a rossz alapanyagok bevitele a szervezetbe. Sokszor az emésztési rendszerünk nem is tud mit kezdeni a bevitt anyagokkal, raktáraiba félreteszi azokat. Ez a csomag segíthet ezeket  a raktárakat kiüríteni, ezáltal az immunrendszer és az emésztőrendszer munkáját gyorsítani.

Tartalmaz:

Almaecet nagy üveg:   reggel, éhgyomorra 1 evőkanállal javasolunk bevenni. Erősíti a gyomorsavat, elősegítve ezzel a jobb emésztést. Szűretlen, kezeletlen, vegyszermentes, ecetággyal megindított erjesztésű. 

Allergia csepp:  szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok és a környezetünkben lévő szennyeződések sokszor az immunrendszer téves reakcióit váltják ki. Ez a csepp segíthet az immunválasz kiegyensúlyozásában.  Összetevői:  parlagfű, echinacea, ökörfarkkóró, 40 % alkohol, desztillált víz. Naponta 2*20 cseppet érdemes alkalmazni, bármilyen folyadékban étkezés előtt. 

Máriatövis tinktúra:  Májunk a legnagyobb méregtelenítő szervünk. Ez a csepp serkentheti munkáját, segíthet lebontani és kiüríteni a parkoltatott méreganyagokat. Segítheti a máj regenerációját. Megelőzésre, tisztító kúra kiegészítőjeként ajánljuk, nem gyógyításra.

Összetevői:  máriatövis herba+ mag,  40% alkohol, desztillált víz. Napi  2*20 cseppet érdemes bevenni, étkezés előtt, bármilyen folyadékban.

Turmix porok:

A méregtelenítés és a máj munkáját részleges böjttel és könnyen emészthető tápanyagokkal tudjuk segíteni. A smoothiek vagy turmixok jó választások a tisztítókúra során. Zöldségporaink vegyszermentesen termelt zöldségekből, napelemes szárítóval kíméletesen szárítva és porítva készültek. A kis üvegek 700-1000 g zöldséget tartalmaznak. A csomag tartalmaz céklát, répát és zellert . Javasoljuk a kúra során mindhárom port egy turmixban beletrenni. Így serkentjük a hasnyálmirigyet, lépet, májat és a veséket is egyszerre.  Felhasználásuk:  1 teáskanál port mindháromból teszünk a turmixgépbe, 2 dl vízzel felengedjük, 10 percet állni hagyjuk, majd egy tetszőleges  gyümölccsel –alma, banán, körte, narancs…- leturmixoljuk.  Fűszereket használhatunk, de az édesítést kerüljük el. Napi 1 turmix javasolt a  kúra alatt. 

Csalán tea:  vízhajtó hatású, vértisztító, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Segíthet a méregtelenítés folyamatában. 1 evőkanál csalánlevelet forrázzunk le 2,5 dl, vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd  kortyolgassuk el édesítés nélkül. Napi 2 csésze ajánlott. 

Raktáron
10 500 Ft
Adatok
Cikkszám
BT-CSOMAG
Tömeg
120 g/db