ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Illóméz keverék cseppek – 100ml
Illóméz keverék cseppek – 100ml
2 800 Ft
ÚJ

Illóméz keverék cseppek – 100ml

Illóméz

Vegyszermentesen termelt vagy gyűjtött növényekből , tiszta akácmézben áztatott  népgyógyászati tapasztalatok alapján készített kézművest termék.

Tiszta akácmézben oldott gyógynövények:  zsálya, kakukkfű, fodormenta, diólevél , kamilla

A torok, hangszál, légcső megbetegedésiben, köhögésben, a szájüreg fertőtlenítésre használható készítmény.

Permetzős adagolós  fejjel láttuk el a terméket, a nyitott szájunkba, valamint torkunkra permetezhetjük az illómézet. A bepermetzés után 10-15 percig ne együnk, ne igyunk. A méz miatt megtapad a szájüregben, torkon, és így a gyógynövények közvetlenül fel tudnak szívódni, gyorsabban tudnak hatni. Naponta többször is használhatjuk, amig a fájdalom el nem múlik. Cukorbetegek vegyék figyelembe a termék méztartalmát.  

Zsálya: fogínygyulladás, száj- és garatnyálkahártya-gyulladás ellen öblögető szerként. Légzőszervi megbetegedésekre a zsálya az egyik legjobb gyógynövény.

Kakukkfű:bronchitis, köhögés (akár szamárköhögés), megfázás, influenza (láz), orrmelléküreg-gyulladás, torokfájás, asztma, fogfájás, ajak herpesz k ellen Stimulálja csecsemőmirigyet,  fokozza a  fehérvérsejt-termelést és erősíti az immunrendszert és a  tüdőt.

Fodormenta: segíti a stressz és a szorongás enyhítését , hűtő hatású, köhögéscsillapító. Szájszag ellen is kiváló.

Diólevél: A juglonszármazékok adják a drog gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatását, amelyet a szájüregben is kifejt. Fertőtlenítő, fogínygyulladásra, torokgyulladásra használhatjuk.

Kamilla: gyulladáscsökkentő, fertőtlenítőszer.Enyhe nyugtató hatással is rendelkezik.

Raktáron
2 800 Ft
Adatok
Cikkszám
Illomez-keverek-cseppek-100ml
Tömeg
240 g/db