ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Szilvaecet
Szilvaecet
800 Ft

Szilvaecet

Organikusan erjesztett, szüretlen almaecet.

 

ALMAECET

 

Az egészségünk megőrzése, a megelőzés, és maga a gyógyítás sem lehet pénz kérdés. Kicsit nézzük meg, milyen praktikákat, milyen könnyen beszerezhető szereket használtak Nagyanyáink, hogy 90 éves korukig éljenek.

Ma népbetegség a magas vérnyomás. Mire jó a vérnyomás? A vér keringetése, a tápanyagok, a víz , az oxigén és egyéb anyagok szállítása a testen belül, valamint a salakanyagok elszállítása. Életkorunknak, évszaknak, napszaknak, táplálkozásnak, mozgásnak mindennek van  befolyása a vér áramlásárara, a vér nyomására. Tehát ez nem lehet statikus érték, ez változó. Tudjátok, mióta vannak tömegesen magas vérnyomásos megbetegedések? Amióta a vérnyomásmérő tömegcikk lett. Addig nem tudták, hogy magas, mert nem okozott a vérnyomás változás problémát. Az életmóddal jól megelőzhető és karbantartható. Amikor nem mozgunk eleget, sok salakanyagot viszünk be a szervezetünkbe, akkor a véráram lelassul, kirakódik a felesleges anyag az erek falára, beszűkül a keresztmetszet, megnő a véráram. A magas vérnyomás jelzi , hogy az életvezetésünk nem megfelelő.

A megoldása is nagyon egyszerű: a szűk ereket meg kell tisztítani, nem a vér nyomását kell csökkenteni. Az értisztítás  a paraszti kultúrában almaecettel, csalánnal, turbolyával, tyúkhúrral, cibere levesekkel , kovászolással, savanyítással is történt. Nem kellett gyógyszer, ha tiszta a „ csőhálózat” lemegy a nyomás. Az almaecetes kúra a legegyszerűbb, nem kerül sokba, próbáljátok ki. Naponta 1 liter vízbe tegyél fél decit, tegyél bele kis mézet, hogy finom legyen, és mint egy limonádét, iszogasd el egész nap. Ez nem megterhelő, ugye?

Az általunk készített almaecet vegyszermentesen termesztett almából, kovászos kenyérrel megindított tejsavas erjesztésű, szűretlen, 5 %-os erősségű, nem bántja a gyomrot.

Próbáld ki, már 2 hét alatt érzed a változást. Ha megelőzésre használod, évente 2x elég ezt a kúrát végigcsinálni. A fent felsorolt többi anyagot is építsd be az étrendedbe, tanuld meg a stresszt kezelni, és nem tud ez a népbetegég elérni. Ha gyógyszert szedsz a vérnyomásra, akkor is kipróbálhatod, de ne hagyd el a gyógyszert! Gyógyszer mellett kicsit lassabban fog javulni, mint 2 hét, légy türelmes. Ha javult ,beszéld meg kezelőorvosoddal.

Rendelhető
800 Ft
Adatok
Cikkszám
Szilvaecet
Tömeg
900 g/db