ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Blog

Rólunk

2021.11.05 08:35
Rólunk

A Veritee-Herba Kft. 2019. október 15-én alakult. A cégalakítást az internetes értékesítés megvalósítása céljából hoztuk létre.

A Veritee-Herba Kft 2019. október 15-én alakult. A cégalakítást az internetes értékesítés megvalósítása céljából hoztuk létre. A cég tulajdonosai kistermelőként gabonafélékkel, gyümölcsökkel, gyógy- és fűszernövényekkel és gombákkal foglalkoznak. A megtermelt növényeket  fel is dolgozzuk: aszalt gyümölcsöket , hidegen préselt olajokat, szárított zöldségeket , friss és szárított gombákat, valamint a gyógy- és fűszernövényekből teákat, tinktúrákat, cseppeket,  kozmetikumokat és étrend kiegészítőket  állítunk elő.  Meghonosítottuk a keleti kultúrából jól ismert tea cserjét, melynek leveleiből zöld, sárga és fekete teát készítünk.  A feldolgozás kézzel történik, kézműves termékek.  Kiskertünk a Fertő táj dombsorán,  Hidegségen terül el, tiszta, gyönyörű panorámájú területen.  

A termesztés és feldolgozáson kívül rengeteget tanulunk a gyógy- és fűszernövények felhasználási módjairól, egészség megőrzési és betegségek kezelési lehetőségeiről. Kozmetikumaink, méz és olaj alapú termékeink, étrend kiegészítőink a tanulás és tapasztalatok alapján készültek, első tesztelői mi magunk vagyunk. A természet által nyújtott hatalmas lehetőségekből szeretnénk egy kis cseppet megmutatni és használatát megtanítani a termékeinket választó vásárlóknak. Legyen mindenki számára elérhető az EGÉSZ-SÉG.

Termékeink (hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaznak, az alapanyagok vegyszermentesen termesztettek):

  • aszalt gyümölcsök: alma, körte, szilva, barack, meggy, cseresznye
  • szárított zöldségek: cékla, répa, sütőtök, karalábé, chili paprika, batáta
  • teák: zöld, fekete, sárga
  • gyógyteák:  kamilla, fodormenta, orbáncfű, borsmenta, citromfű, diólevél, cickafark, gingko biloba,
  • tinktúrák: zsálya, kamilla, fodormenta, orbáncfű, torma, borsmenta, citromfű, kisvirágú füzike, gingko biloba, kakukkfű, körömvirág, echinacea, rozmaring, parlagfű, diólevél, galaj, fűzfa, csalán, cickafark, ökörfarkkóró, gyújtoványfű, aranyvessző,
  • kozmetikumok: zsályás szájvíz,  herpesz elleni cseppek, memória frissítő cseppek, , allergia elleni cseppek, torokfertőtlenítő mézes-gyógynövényes keverék. testolajok, testradír, körömgomba elleni cseppek, herpesz elleni cseppek.
  • fűszerek:  rozmaring, tárkony, bazsalikom, zsálya, chili paprika, borsikafű, kakukkfű, majoranna, petrezselyem, kapor, lestyán, oregano és ezek keverékei.