ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Blog

SZŰRETLEN ALMAECET

2021.11.30 15:35
SZŰRETLEN ALMAECET

Minden reggel megiszok egy pohár almaecetes vizet. Az almaecet erősíti a gyomorsavat, így javítja az emésztést, s csökkenti a gyomorégést. Egyszerű szokás, amit könnyű kialakítani és természetes módon tudod vele erősíteni a szervezeted.

Minden reggel megiszok egy pohár almaecetes vizet. Az almaecet erősíti a gyomorsavat, így javítja az emésztést, s csökkenti a gyomorégést. Egyszerű szokás, amit könnyű kialakítani és természetes módon tudod vele erősíteni a szervezeted.

Nagyon fontos, hogy a Veritee almaecet erjesztése kovászos kenyérrel történik, ami egy laktofermentációs eljárás. Jobban hangzik, mint ha egy E-szám lenne, igaz? ????

A legtöbbeteknek az almaecet a kedvenc terméketek, amit aztán időről-időre beszereztek tőlünk a piacokon. Ha még nem próbáltad, szívből ajánljuk ezt az organikusan eresztett, szűretlen almaecetet.

Veritee • A valóság

ALMAECET

Az egészségünk megőrzése, a megelőzés, és maga a gyógyítás sem lehet pénz kérdés. Kicsit nézzük meg, milyen praktikákat, milyen könnyen beszerezhető szereket használtak Nagyanyáink, hogy 90 éves korukig éljenek.

Ma népbetegség a magas vérnyomás. Mire jó a vérnyomás? A vér keringetése, a tápanyagok, a víz , az oxigén és egyéb anyagok szállítása a testen belül, valamint a salakanyagok elszállítása. Életkorunknak, évszaknak, napszaknak, táplálkozásnak, mozgásnak mindennek van  befolyása a vér áramlásárara, a vér nyomására. Tehát ez nem lehet statikus érték, ez változó. Tudjátok, mióta vannak tömegesen magas vérnyomásos megbetegedések? Amióta a vérnyomásmérő tömegcikk lett. Addig nem tudták, hogy magas, mert nem okozott a vérnyomás változás problémát. Az életmóddal jól megelőzhető és karbantartható. Amikor nem mozgunk eleget, sok salakanyagot viszünk be a szervezetünkbe, akkor a véráram lelassul, kirakódik a felesleges anyag az erek falára, beszűkül a keresztmetszet, megnő a véráram. A magas vérnyomás jelzi , hogy az életvezetésünk nem megfelelő.

A megoldása is nagyon egyszerű: a szűk ereket meg kell tisztítani, nem a vér nyomását kell csökkenteni. Az értisztítás  a paraszti kultúrában almaecettel, csalánnal, turbolyával, tyúkhúrral, cibere levesekkel , kovászolással, savanyítással is történt. Nem kellett gyógyszer, ha tiszta a „ csőhálózat” lemegy a nyomás. Az almaecetes kúra a legegyszerűbb, nem kerül sokba, próbáljátok ki. Naponta 1 liter vízbe tegyél fél decit, tegyél bele kis mézet, hogy finom legyen, és mint egy limonádét, iszogasd el egész nap. Ez nem megterhelő, ugye?

Az általunk készített almaecet vegyszermentesen termesztett almából, kovászos kenyérrel megindított tejsavas erjesztésű, szűretlen, 5 %-os erősségű, nem bántja a gyomrot.

Próbáld ki, már 2 hét alatt érzed a változást. Ha megelőzésre használod, évente 2x elég ezt a kúrát végigcsinálni. A fent felsorolt többi anyagot is építsd be az étrendedbe, tanuld meg a stresszt kezelni, és nem tud ez a népbetegég elérni. Ha gyógyszert szedsz a vérnyomásra, akkor is kipróbálhatod, de ne hagyd el a gyógyszert! Gyógyszer mellett kicsit lassabban fog javulni, mint 2 hét, légy türelmes. Ha javult ,beszéld meg kezelőorvosoddal.