ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Kisvirágú füzike cseppek – 50ml
Kisvirágú füzike cseppek – 50ml
2 000 Ft

Kisvirágú füzike cseppek – 50ml

Kisvirágú füzike – (Epilobium parviflorum)

 

Egy müncheni gyógyszerkönyvben, 1880-ban még szerepelt , mint hivatalosan használt gyógynövény, majd feledésbe merült. Maria Treiben élesztette újjá a használatát, meglepően jó eredményekkel a prosztata betegségek gyógyításánál.

Speciális növényi immunanyagokat, flavonoidokat tartalmaz, emellett értékes polifenolok, szterolok, triperpénsavak és cserzőanyagok találhatók meg benne.

Antioxidáns, immunerősítő, vízhajtó, hangulatjavító.

Férfiaknak. Rendszeres fogyasztásával elkerülhető, illetve megelőzhető a prosztata megnagyobbodása, gyulladása, a prosztata szöveteinek kóros elburjánzása. A kisvirágú füzike hatóanyagai csökkentik a vizelések számát, egyúttal növelik az egyszeri mennyiséget, a kiürülés hatékonyságát. Már a kellemetlen tünetek megjelenése előtt, 40 éves kor felett elkezdhető a szedése, a tünetek megjelenésekor pedig hamar mérsékli, meg is szünteti az állandó vizelési ingert, a vizeletürítéssel járó fájdalmakat, a gyenge vizeletsugarat, az utócsepegést, az ürítés nehézségeit.

Legújabb tudományos eredmények szerint béta szitoszterol hatóanyaga miatt megelőzhető vele a prosztata rák kialakulása.

Nőknek.  Kíméletes, de hatékony gyulladáscsökkentő hatása miatt hólyaggyulladás,hólyagműködési elégtelenség esetén kiválóan használható, nagy segítség a méh és a petefészek fertőzéseinél is. A vesemedence-gyulladásttermészetes úton kezeli, csillapítja az altesti fájdalmakat, megszünteti a visszatérő hólyag- és húgyhólyag gyulladásait, a vizeletürítési nehézségeket, mérsékli a zavaró vizeletcsepegést.

Fogyasztható más gyógynövényekkel elegyítve is, például kakukkfűvel, mezei zsurlóval, tökmaggal, aranyvesszőfűvel, csalánnal, gyermekláncfűvel.

Nincs ismert mellékhatása, folyamatosan fogyasztható.

Rendelhető
2 000 Ft
Adatok
Cikkszám
Kisviragu-fuzike-cseppek-50ml
Tömeg
120 g/db