ISTEN MEGTEREMTETTE, OKOS EMBER HASZNÁLJA...

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/620-2722

Szárítmányok

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
500 Ft

Szárított batáta

 

Vegyszermentesen termelt édesburgonya, melyet hozzáadott cukor, tartósítószer, ízfokozó nélkül megújuló energia felhasználásával szárítottunk .A szárítás során csak a víztartalmát veszítette el, a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és értékes vegyületek koncentrált formában károsodás nélkül megmaradtak  Az édesburgonyából többféle színtűt is szárítunk., mindegyik fajtája igazi vitaminbomba. Az  húsos, gumószerűen megvastagodott gyökere szénhidrátban és (különösen a sárga húsú fajta) béta-karotinban gazdag. C-vitamin-tartalma  B1, B2, B6, és E vitaminokat is  magas. . A többi zöldségféléhez képest fehérje található benne, amelynek összetétele a tojáséhoz hasonló.

Értékes ásványi anyagokat tartalmaz: kalcium, vas, magnézium, mangán, kálium, foszfor, nátrium, szelén, réz és cink is található benne.  Védi a májat, vesét,  oldja az izomgörcsöket. Az alacsony glikémiás indexnek köszönhetően a benne található cukor lassan szabadul fel, így stabilizálja a vércukorszintet, és állandó energialöketet ad.Fogyókúrák egyik legfinomabb, sokoldalúan felhasználható alapanyaga.

Rendelhető
500 Ft

Szárított cékla 

Vegyszermentesen termelt cékla, melyet hozzáadott cukor, tartósítószer, ízfokozó nélkül megújuló energia felhasználásával szárítottunk .A szárítás során csak a víztartalmát veszítette el, a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és értékes vegyületek koncentrált formában károsodás nélkül megmaradtak.  Íze a friss föld illatára emlékeztet, mégis kicsit édeskés.  A céklában nagy mennyiségben találhatóak értékes vitaminok és ásványi anyagok, valamint antioxidánsok, főleg kálium, magnézium, vas, A-, C- és B6-vitamin. A cékla nagyszerűen javítja a vérkeringést, többek között az agyunkban is, ez, illetve a benne található vegyületek rendkívül hasznosnak bizonyultak a idegrendszer egészségének megőrzésében. A cékla nagyon jól javítja az erőnlétet, teljesítményt és a kitartást, ezért érdemes azt fogyasztani komolyabb fizikai igénybevétel előtt. A céklában lévő fitokemikáliák, illetve antioxidánsok, például a bétacianin igen erős daganatellenes hatásokkal rendelkeznek.

Rendelhető
500 Ft

Szárított répa

 

Vegyszermentesen termelt sárgarépa , melyet hozzáadott cukor, tartósítószer, ízfokozó nélkül megújuló energia felhasználásával szárítottunk .A szárítás során csak a víztartalmát veszítette el, a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és értékes vegyületek koncentrált formában károsodás nélkül megmaradtak. Alapvető vitaminforrás a szervezet számára , magas rosttartalma  segíti a belek tisztulását, a salakanyagok kiürülését. Immunrendszer erősítő, regeneráló tulajdonságai is vannak. Tartalmaz kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A-, B-, C-, E- és K-vitaminokat. Savtalanítja a vért, ezzel elősegíti a máj működését. Mivel a máj raktározza a nehézfémeket, ha le van terhelve a máj, ezek a fémek bejutnak a sejtek közé is. A sárgarépa segít kivonni ezeket a fémeket. Gyermekkorban hozzásegít a csontozat és a fogazat fejlődéséhez. Ezért is tartalmazza a legtöbb bébiétel.

Rendelhető
500 Ft

A leírás feltöltés alatt...

Rendelhető
500 Ft